All Inclusive

11 november, 2017 kl. 15:00 - 17:00

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, (Goran Bogdan), för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem? ”All Inclusive” är en modern komedi om kärlek, lögner och sex, syskonrivalitet och en otrohets otippade uppsida.

Liv Mjönes, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Goran Bogdan, Jonas Karlsson

• Regi – Karin Fahlén