Baby Bossen (Svenskt tal)

9 april, 2017 kl. 15:00 - 16:40

Från skaparen av Madagaskar kommer nu den nya DreamWorks Animation komedin BABY-BOSSEN. Han bär kostym och är troligvis den mest ovanliga babyn du kan tänka dig. Baby-bossen är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro. Men det är också en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en fantasifull 7-åring vid namn Tim. Om du trodde föräldraskap var svårt innan har du inte träffat Baby-Bossen!

Svenska röster: Hasse Jonsson Einar Sundqvist Jonas Bergström Andreas Rothlin Svensson Lina Hedlund Peter Eggers Johan Hedenberg Fredrik Hiller Juliette Safavi Lukas Weideskog Christian Hedlund Christopher Carlqvist Agnes Sjölund Charlotte Ardai Jennefors Fredrik Hiller Kim Sulocki Ole Ornered Peter Sjöquist Ester Sjögren Leon Bhagavan Marta Ruthström Adam Fietz Anna Sophocleous Lasse Svensson

• Regi – Tom McGrath
  • Speltid – 97 min