BECKER – Kungen av Tingsryd (Sv. txt)

3 september, 2017 kl. 18:00 - 19:30

Becker drivs av jakten på pengar och är kung i småländska Tingsryd. Tillsammans med sin kompis Stefan så driver han Smålands bästa butik med utemöbler i konstrotting, dessutom drygar de ut kassan med att sälja smuggelsprit och cigaretter svart. Affärerna går bra och de har ingenting att klaga på tills en dag då två danskar dyker upp och utmanar allt Becker har byggt upp. En växande spiral av lögner, hemligheter och svek tvingar Becker att handla drastiskt för att till varje pris försvara de sina och ta tillbaka makten i Tingsryd.

Henrik Lilliér, Peter Lorentzon, Estelle Löfgren Hadir, Helen Sjöholm, Shanti Roney, Sonja Richter, Lars Ranthe, Torkel Petersson, Nour El Refai, Maria Alm Norell, Hanna Normann, Karin Lithman, Jan Coster

• Regi – Martin Larsson
  • Speltid – 86 min