Dracula – Direktsänd opera från Stockholm

3 november, 2017 kl. 19:00 - 21:30

Folkets Hus och Parker är väldigt glada över att livesända operan Dracula från Kungliga Operan till biografer i Sverige. Den innehåller allt man kan önska sig på en operascen – skräckromantik, viktorianskt mode och storslagna körer.

Lagom till Halloween har Dracula urpremiär på Kungliga Operan. Ett verk komponerat av Victoria Borisova-Ollas, en av vår tids mest intressanta och efterfrågade tonsättare. Text görs av librettisterna Claes Peter Hellwig och Kristian Benkö.

Regissör Linus Fellbom och scenograf samt kostymdesigner Dan Potra har, tillsammans med kompositören, skapat en magisk och hisnande uppsättning.

I uppsättningen ser vi när Minas ordnade tillvaro byter skepnad när hon förälskar sig i en mystisk främling, som säger att han har letat efter henne i 400 år.

SPELTID

LIVESÄNDS 3 NOVEMBER 19.00