Fantastiska vidunder och var man hittar dem

4 december, 2016 kl. 15:00 - 17:20

Evenemang Navigation

FANTASTISKA VIDUNDER OCH VAR MAN HITTAR DEM är ett nytt äventyr som tar oss tillbaka till J. K Rowlings magiska värld. Med Oscar®belönade Eddie Redmayne (”The Theory of Everything”) i huvudrollen som magizoologen Newt Scamander kommer i höst detta äventyr som utspelar sig i 1920-talets New York. Efter ett avslutat uppdrag där Newt sökt sig för att upptäcka och dokumentera en samling magiska varelser anländer han i New York. Han kunde gjort ett uppehåll i staden utan problem, om det inte vore för malplacerade världslingen Jacob samt en del fantastiska vidunder som rymt ifrån Newt Scamander. Dessa vidunder kan skapa problem i både trollkarlarnas och världslingarnas värld.

Eddie Redmayne, Ezra Miller, Colin Farrell, Katherine Waterston, Ron Perlman, Samantha Morton, Gemma Chan, Jon Voight, Dan Fogler

• Regi – David Yates
  • Speltid – 140 min