Flykten till framtiden (Sv.text)

12 november, 2016 kl. 18:00 - 19:40

Året är 1973 och 22-årige Svante (Elias Palin) jobbar i skivaffär hos den holkrökande proggaren Bengan (Henrik Dorsin), som drömmer om att slå igenom med sin tvärflöjtsmusik. Svante lider av ett hjärtfel och får beskedet att han bara har några dagar kvar att leva. Mitt i bedrövelsen öppnar sig plötsligt en oväntad möjlighet att resa till framtiden – närmare bestämt till år 2016. I den moderna världen träffar han Elsa (Victoria Dyrstad) och tillsammans kommer de på ett sätt att få Svantes trasiga hjärta lagat. För att lyckas måste de resa tillbaka till 70-talet och skaffa fram pengar. Allt hänger på om den inbitne idealisten Bengan är beredd att bli kapitalist. Ska den udda trion hinna rädda Svante innan tiden kommer ikapp honom?

Elias Palin, Victoria Dyrstad, Henrik Dorsin, Johan Ulveson, Ia Langhammer med flera

• Regi – Ulf Malmros & Jaana Fomin
  • Speltid – 99 min