Jag älskar dig – En skilsmässokomedi (Sv.text)

16 oktober, 2016 kl. 18:00 - 19:30

Östermalm. Marianne 44, med två tonårsbarn, har levt i ett konventionellt, sexlöst äktenskap med advokaten Gustaf på tok för länge. Hon bestämmer sig för att skiljas. Eller separera. Eller åtminstone provseparera… Gustaf förstår ingenting, de är ju bortbjudna…? Medan Marianne kastar sig ut i singellivet står Gustaf helt oförstående inför förändringen och i sin förvirring fattar han ett helt irrationellt karriärbeslut: Han säger upp sig för att skriva lyrik.Efter ett misslyckat raggningsförsök med en ung man träffar Marianne konstnären Rodolfo. Rodolfo är Gustafs raka motsats; spännande, känslosam, impulsiv. Och kåt. Detta får Gustaf att ge sig in i en till synes omöjlig relation med cykelbudet Rita. Marianne anser Gustaf vara gubbsjuk, vilket även han själv oroar sig för. Spänningarna stiger mellan föräldrar, barn och vänner.

Christine Meltzer, Björn Kjellman, Sven-Bertil Taube, Nour El Refai.

• Regi – Johan Brisingers
  • Speltid – 0 min