Jumanji: Welcome to the jungle

26 december, 2017 kl. 18:00

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt mer än fängslade av spelets djungelmiljöer. De blir sina spelfigurer: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare (Dwayne Johnson), sportfånen Fridge förvandlas till ett geni (Kevin Hart), den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor (Jack Black) och den väna Martha transformeras till en tuff krigare (Karin Gillan). De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva.

Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karin Gillan, Missi Pile

• Regi – Jake Kasdan