Mordängeln – Direktsänd opera från Metropolitan

18 november, 2017 kl. 19:00 - 22:00

Evenemang Navigation

Folkets Hus och Parker livesänder den nyskrivna Mordängeln från Metropolitan i New York. Den 18 november 19.00 visas den på våra biografer runt om i Sverige.

Nyskriven opera beställd av Thomas Adès för Met och baserad på Luis Buñuels surrealistiska filmklassiker Mordängeln (El ángel exterminador, 1962). Operan är regisserad av librettisten Tom Cairns.

I ensemblen ser vi bland annat Audrey Luna som Leticia Maynar, Amanda Echalaz som Lucia de Nobile, Sally Matthews som Silvia de Ávila och Sophie Bevan som Beatriz. Mordängeln är en sambeställning och samproduktion mellan Metropolitan-operan, Royal Opera House, Kungliga teatern i Köpenhamn och Salzburgfestivalen, där uppsättningen hade urpremiär 2016.

SPELTID

LIVESÄNDS 18 NOVEMBER 19.00
METROPOLITAN, NEW YORK

SVENSK TEXT