Opera: La Bohème

24 februari kl. 18:30

Folkets Hus och Parker livesänder Puccinis klassiska La Bohème från Metropolitan i New York med Sonya Yoncheva och Michael Fabiano. Den 24 februari 18.30 visas den på våra biografer i hela Sverige.

Spännande, unga sångare i Zeffirellis klassiska uppsättning av La Bohème, den opera som satts upp flest gånger i Mets historia. Mimì spelas av Sonya Yoncheva mot Michael Fabiano som den passionerade författaren Rodolfo. Susanna Phillips gör den flirtiga Musetta och hennes älskare, konstnären Marcello, spelas av Lucas Meachem.

I övriga roller återfinns Alexej Lavrov och Matthew Rose som Rodolfos och Marcellos vänner Schaunard och Colline, med Paul Plishka som Benoit och Alcindoro i denna föreställning, ledd av Marco Armiliato.

Speltid

Livesänds 24 februari 18.30