Rusalka

25 februari, 2017 kl. 19:00 - 23:00

Folkets Hus och Parker livesänder Rusalka från Metropolitan i New York med Kristine Opolais i huvudrollen. Den 25 februari 19.00 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige.

Kristine Opolais gör huvudrollen i en ny uppsättning av operan som blev hennes stora genombrott: Dvořáks sagoopera om den kärlekstörstande sjöjungfrun Rusalka. Sir Mark Elder dirigerar Mary Zimmermans nya uppsättning.

I rollerna ses även Brandon Jovanovich som prinsen som fångar Rusalkas hjärta, Katarina Dalayman som Rusalkas rival, Eric Owens som Rusalkas far Vattenanden, och Jamie Barton som träskhäxan Ježibaba.

I rollerna: Kristine Opolais (Rusalka), Katarina Dalayman (Den utländska prinsessan), Jamie Barton (Ježibaba), Brandon Jovanovich (Prinsen), Eric Owens (Vattenanden)

Dirigent: Sir Mark Elder
Regi: Mary Zimmerman