Siv sover vilse

16 oktober, 2016 kl. 15:00 - 16:30

SIV SOVER VILSE är ett magiskt äventyr om att sova borta, som bygger på Pija Lindenbaums populära barnbok med samma namn. Den väldigt fantasifulla Siv, 7 år, ska för första gången sova över hos sin nya kompis Cerisia. I ett hem som skiljer sig från hennes eget, tycker Siv att det mesta känns väldigt mysko. Men med hjälp av två pratsamma och bråkiga grävlingskompisar som dyker upp mitt i natten, är hon med om fantastiska äventyr som hjälper henne att acceptera det som är annorlunda och att hitta sig själv.

Syntolkning Stöd för syntolkning

Astrid Lövgren (Siv), Lilly Brown (Cerisia), Henrik Gustafsson (Sivs pappa, Nils), Sofia Ledarp (Cerisias mamma, Alva), Valter Skarsgård (Cerisias bror, Elme) samt de nederländska skådespelarna Barry Atsma (Cerisias pappa, Bastiaan) och Annemarie Prins (C

• Regi – Catti Edfeldt och Lena Hanno Clyne
  • Speltid – 79 min