The LEGO NINJAGO Movie (Svenskt tal)

1 oktober, 2017 kl. 15:00 - 17:00

Från skaparna av THE LEGO® BATMAN MOVIE kommer bioäventyret THE LEGO® NINJAGO MOVIE! I kampen för att rädda Ninjago-staden tvingas den unge ninjan Lloyd att jobba tätt ihop med sina vänner som alla är både hemliga ninja-krigare samt LEGO-mästerbyggare. Tillsammans och ledda av kung fu-mästaren Wu måste de besegra den ondskefulle krigsherren Garmadon – den värste killen nånsin! Men Garmadon råkar även vara Lloyds pappa, så i denna episka kamp mellan far och son så testas detta odisciplinerade team av ninjor och de måste lära sig att kontrollera sina egon och hjälpas åt för att lyckas frigöra sina egna inre styrkor.

• Regi – Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan
  • Speltid – 101 min
  • Genre – Komedi, Familjefilm, Animerad film, Animerad familjefilm, Äventyr, Barnfilm
  • Åldersgräns – Från 7 år