Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

14 januari kl. 18:00

Evenemang Navigation

Golden Globe-vinnare!

Från Oscar®vinnaren Martin McDonagh kommer ett mörkt skruvat drama THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI där Frances McDormand spelar huvudrollen som den förtvivlade Mildred Hayes.. Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar hon saken i egna händer för att hitta de ansvariga som utfört det brutala mordet några månader tidigare. Hon ställer stadens högt aktade polischef mot väggen (Oscar®nominerade Woody Harrelsson) på ett kontroversiellt sätt, genom att sätta upp stora reklamskyltar med ett budskap direkt riktat mot honom. När andreofficier Dixon blir involverad i utredningen förvärras situationen och det blir en kamp mellan Mildred och den lokala polisen i Ebbing.

Woody Harrelson, Frances McDormand , Sam Rockwell, Kerry Condon, Caleb Landry Jones

• Regi – Martin McDonagh
  • Speltid – 115 min