Trollflöjten – Direktsänd opera från Metropolitan

14 oktober, 2017 kl. 19:00 - 22:30

Folkets Hus och Parker livesänder den ystra Trollflöjten från Metropolitan i New York med bland andra Golda Schultz och Kathryn Lewek i rollerna. Den 14 oktober 19.00 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige.

Mozarts mästerverk är en saga för hela familjen. Fågelfångaren Papageno misstas för en hjälte av prins Tamino. Tillsammans får de i uppdrag att rädda den kidnappade prinsessan Pamina från den onde Sarastro. Färgsprakande uppsättning med fantasifulla kostymer och scenografi.

Mets Music Director Emeritus James Levine dirigerar Tony Award vinnaren Julie Taymors uppsättning av Mozarts Trollflöjten. Golda Schultz gör sin Met-debut som Pamina med Kathryn Lewek som Nattens drottning.

Den kortare versionen av Trollflöjten på engelska, var den första livesändningen från Met. Detta är första gången den fullständiga versionen på tyska direktsänds.

14 oktober, 2017