Vilken Jävla Cirkus

29 oktober, 2017 kl. 15:00 - 17:00

Evenemang Navigation

Hugo (Gustav Lindh) har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes (Evin Ahmad). Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall (Tomas von Brömssen). En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen. En kock (Vanna Rosenberg) som inte kan laga mat, en clown (Johan Widerberg) som är mer arg än glad och? vackra, mystiska Anna (Molly Nutley). Vem är hon? Vad är det för hemlighet hon döljer? Långsamt öppnas dörren till ett nytt och annorlunda liv. Men vågar Hugo ta steget? VILKEN JÄVLA CIRKUS är en varm, känsloladdad och underhållande film där vardagslivet ställs på ända och karaktärerna tvingas kliva ur sina komfortzoner. En film i sann feelgood-anda om hopp och kärlek, att våga släppa taget och vinna allt.

Gustav Lindh, Molly Nutley, Tomas von Brömssen, Aliette Opheim, Johan Widerberg, Evin Ahmad, Vanna Rosenberg, Trolle Rhodin, Marta Oldenburg, Agneta Ehrenswärd, Lukas Wojcik, Livia Millhagen, Reuben Sallmander, Charlie Gustafsson

• Regi – Helena Bergström
  • Speltid – 125 min