DEN FLYGANDE HOLLÄNDAREN

14 mars kl. 18:00

Richard Wagners episka klassiker livesänds från Met med Bryn Terfel i huvudrollen. 14 mars kan du se den på Folkets Hus och Parkers biografer i hela Sverige.

François Girard gjorde succé med sin blodiga version av Wagners Parsifal på Met. Nu tar han sig an en annan Wagner-klassiker. Bryn Terfel sjunger för första gången på Met huvudrollen som holländaren, som dömts att irra över haven i all evighet.
Anja Kampe är den hängivna Senta, vars kärlek kan frigöra honom. Hon är besatt av ett porträtt av den legendariske sjömannen. Därför förvandlas Mets scen till en kolossal oljemålning. Franz-Josef Selig är Sentas far Daland, Sergej Skorokhodov är jägaren Erik, David Portillo är Rorsman och Mihoko Fujimura är Sentas sköterska Mary.

Speltid
Cirka 2tim 20min
Livesänds 14 mars kl. 18.00
Metropolitan, New York