LIVESÄNDNING: SCALAREVYN

23 april kl. 18:30

Tillsammans med Scalateatern kan vi stolt presentera Scalarevyn – live på bio lördag den 23 april. Med Scalarevyn väcker Henrik Dorsin och Michael Lindgren liv i Scalateaterns klassiska revytradition tillsammans med några av Sveriges främsta musiker, skådespelare och dansare.

På scen står förutom Henrik Dorsin själv de komiska virtuoserna Vanna Rosenberg, Johan Ulveson och den i humorsammanhang något otippade Klas Hedlund som till vardags är aktad operasångare på Kungliga Operan. Vi ser också stjärnskottet Louise Nordahl känd från TV4:s Mumbo Jumbo och Solsidan.

Den kritikerrosade Scalarevyn har sen dess officiella premiär hösten 2021 spelats för fulla hus på Scalateatern i Stockholm. I maj spelas föreställning för sista gången på Scalateatern.

– Då vi inte har möjlighet att ta ut vår revy på turné i hela landet, så vill vi ändå kunna erbjuda folk i hela Sverige att uppleva Scalarevyn live även på bioduk. Så att man från Smygehuk till Övertorneå kan se oss sjunga, skoja och komma av oss i realtid, säger Henrik Dorsin som både skrivit manuset, musiktexterna och står på scen.

PRESSCITAT:

”Johan Ulveson som kryddburk är bland det mest geniala man kan skåda. Numret kommer att bli en klassiker” – SVENSKA DAGBLADET

”Ett fyndigt fyrverkeri… ett så generöst skrattpaket” – AFTONBLADET

”En lustfylld, lekfull, lyxig revy” – KULTURNYTT I P1, SR

”Precis det här jag längtat efter i snart två år nu. Den här recensenten skrattade högt” – EXPRESSEN

LIVESÄNDS 23 APRIL KL. 18.30

MANUS: Henrik Dorsin

REGI: Michael Lindgren

ENSEMBLE: Henrik Dorsin, Johan Ulveson, Vanna Rosenberg, Klas Hedlund, och Louise Nordahl

BILJETTER: www.bio.se/folkan

, ,