MET OPERA: THE HOURS

10 december kl. 19:00

Världspremiären av Kevin Puts The Hours livesänds från Met 10 december. Föreställningen bygger på Michael Cunninghams Pulitzerpris-belönade roman, som också inspirerade till den Oscars-belönade filmen med samma namn 2002.

Renée Fleming gör en efterlängtad återkomst till Met-scenen tillsammans med Kelli O’Hara och Joyce DiDonato i porträtten av tre kvinnor från olika tidsepoker som kämpar med sina inre demoner och sin plats samhället.

Phelim McDermott, som tidigare skapat Mets hyllade produktion av Philip Glass Akhnaten, regisserar detta drabbande drama. Och Yannick Nézet-Séguin intar podiet för att dirigera Puts mäktiga musik.

BILJETTERNA TILL MET-SÄSONGEN 2022-2023 SLÄPPS DEN 25 AUGUSTI

SPELTID:

LIVESÄNDS 10 DECEMBER KL. 19:00

METROPOLITAN, NEW YORK

LIBRETTO: Greg Pierce

DIRIGENT: Yannick Nézet-Séguin

PRODUKTION: Phelim McDermott

SCENOGRAFI OCH KOSTYM: Tom Pye

LJUSDESIGN: Bruno Poet

PROJEKTIONSDESIGN: Finn Ross

KOREOGRAF: Annie-B Parson

DRAMATURG: Paul Cremo