TAL TILL NATIONEN

3 september kl. 19:00

Folkets Hus och Parker presenterar tillsammans med Konstgruppen Ful: Tal till nationen – en valföreställning om yttrandefrihet och mänskliga rättigheter – live från Ställbergs gruva den 3 september.

Tal till nationen är en färgstark show som i hetsiga valtider vill stå emot polarisering och värna om gemenskap. Ett nyskrivet antinationalistiskt tal till nationen framfört av skådespelarna Timimie Märak, Ellen Nyman och Alejandra Goic möter på Ställbergs gruva det bombastiska körverket Sång till välfärden som framförs under ledning av Sara Parkman.

Föreställningen som skrivits och regisseras av Nasim Aghili sänds live till biografer och mötesplatser runt om i landet för att skapa en gemensam upplevelse och hyllning till yttrandefriheten och alla människors lika värde.

SPELTID

LIVESÄNDS 3 SEPTEMBER KL.19.00

STÄLLBERGS GRUVA

REGI: Nasim Aghili

KÖRLEDARE:Sara Parkman

MEDVERKANDE: Timimie Märak, Alejandra Goic, Ellen Nyman

Biljetter finner man på bio.se/folkan inom kort.